1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

CuboidCraft

[​IMG]

Hallo iedereen!

Vrijdag 29 September is er een UHC competitie genaamd "The Challenge". Hierover vind je meer informatie over hoe het gaat en op welke tijd het is. Lees door voor meer informatie.

Wanneer begint het?
Het begint Vrijdag 29 September om 19:00 in de UHC server van CuboidCraft. Maak je geen zorgen dat je het vergeet omdat het ook nog van te voren in de Discord server en op in de Minecraft server nog wordt mededeelt met een alert of een mededeling.

Hoe werkt het?
Het werkt als volgens: Teams van 2 personen moeten overleven zoals in de normale UHC matches. Na een uur wordt iedereen geteleporteerd naar dezelfde locatie omdat de deathmatch begint. De deathmatch is een moment dat iedereen bij elkaar komt en elkaar moet killen om te winnen. Natuurlijk staat ook PvP aan voordat de deathmatch begint.

Zijn er ook prijzen?
Natuurlijk zijn er ook prijzen! Prijzen maken alles leuker. De prijzen zijn als volgt:
1e - 100.000 coins
2e - 50.000 coins
3e - 25.000 coins


De regels
Er zijn regels om het zo eerlijk mogelijk te houden. Je vind ze hieronder:
De algemene regels (klik hier)
Geen cross-teaming (teamen met andere teams)

Ik hoop dat iedereen vriendelijk meedoet en mogen de beste winnen!
Hallo CuboidCrafters,

Omdat veel spelers niet weten wie Protector is, heb ik hierbij een bericht geplaatst over wie Protector is en wat hij kan. Hieronder vind je informatie over Protector.

Oke, wat is Sentinel?
Wat een geweldige vraag! Protector is een systeem dat altijd luistert naar wat spelers doen en hoe ze spelen. Het heeft een groot aantal detecties die samenwerken om een abnormaal gedrag van een speler op te sporen die vervolgens kan leiden tot identificatie van illegale wijzigingen.

Geweldig! Hackers krijgen rechtstreeks meteen verbanning!
Niet helemaal! Als Protector (onze anticheat) een speler ziet die illegale wijzigingen heeft aan zijn client kickt hij hem eerst uit de server, dat kan maximaal 3 keer. Als de speler daarna nog illegale wijzigingen gebruikt wordt hij automatisch verbannen voor 1 week.

Klinkt goed! Alles wat ik nog moet weten?
2 dingen. Ze zijn erg klein en zullen ongeveer 0.00000001% van je beïnvloeden.
1) Wij veranderen onze terugslag in PvP gewoon een beetje. Het zal ervoor zorgen dat we de spelers correct identificeren die cheaten. Het verschil tussen pure vanille en wat je op CuboidCraft krijgt, is zo klein dat je het niet mag opmerken.
2) Butterfly Clicking is nu een strafbaar op de server. Nu in 1.9 PvP butterfly klikken helemaal zinloos is, is dit dus is geen grote verandering, maar iets om op de hoogte te zijn.

Hoe lang zullen de verbanningen zijn?
Op korte termijn houden we de verbanningen korter. Zo kan Protector wennen aan de actuele spelers. Het geeft onze community ook de mogelijkheid om eventuele wijzigingen uit te schakelen alvorens ze lange verbanningen krijgen. Als je illegale wijzigingen in je client hebt, schakel ze uit.

Wacht, ook OptiFine?!
Nee. Wijzigingen die op onze "Toegestaande mods lijst" staan, zijn goed te gebruiken op onze server. Als een vuistregel als het een cosmetische wijziging is en...